The Reconnection (Brabant)

Spirituele ontwikkeling

The Reconnection

Reconnective Healing ® is ontdekt door DR. Eric Pearl en is een behandeling waarbij wordt gewerkt energie.

Healing is het terugkeren naar geestelijke en lichamelijke balans. Tijdens de behandelingen werk ik met energie. Het is moeilijk om in woorden te gieten wat er precies gebeurd, aangezien het een gevoelservaring is. Deze energie werkt door op je hele systeem, zowel op lichaam als geest.

Door het gebruik van nieuwe frequenties (ook wel trillingsniveaus genoemd) worden verbeteringen mogelijk op lichamelijk, geestelijk en emotioneel gebied. Reconnective Healing® “behandelt” niet een specifieke aandoening, maar gaat er vanuit dat je precies krijgt wat je op dat moment het meeste nodig hebt.

The Reconnection®

The Reconnection® is het vervolg op sessies Reconnective healing®.
Volgens Eric Pearl waren wij als mensen oorspronkelijk met de hele planeet verbonden door een netwerk van meridianen. Klinkt heel ingewikkeld, maar je kunt dat zien als een groot rasterwerk van lichtlijnen om de hele aarde, waarmee ons lichaam in verbinding stond. Door deze verbinding was er uitwisseling van licht en informatie mogelijk. Echter in de loop der tijden zijn wij losgeraakt van deze verbinding en van onze diepste gevoelens.

Bij een persoonlijke Reconnection worden deze lijnen weer opnieuw bij je aangebracht, zodat deze verbinding weer tot stand komt (reconnectie). Er ontstaat vaak meer lichamelijke en geestelijke balans en het brengt je mogelijk dichter bij je levensdoel.

Sessie Reconnective healing & Reconnection (Brabant)

Bij Reconnective Healing® worden drie sessies aanbevolen (vaker is niet nodig) en gezien de werking bij voorkeur binnen een week.

De Reconnection vindt plaats in twee sessies en is maar één keer in je leven nodig (er zijn vooraf 3 sessies Reconnective healing nodig)

Tijdens de behandeling ligt je op de behandeltafel, ik raak je niet aan maar werk met de energie om je heen. Je kunt verschillende gevoelservaringen hebben.

Na de sessie is het de bedoeling het proces los te laten en je onderbewuste en je lijf het werk te laten doen.

Voor wie?

Voor iedereen die nieuwsgierig is en  meer verbonden wil zijn met zijn/haar spiritualiteit. En/of voor iedereen die klachten ervaart op emotioneel of fysiek niveau. De behandeling kan je weer dichter bij jezelf en jouw levensdoel brengen.

Praktische informatie

De sessies duren een uur, het voor/nabespreken inbegrepen, de behandeling duurt zo’n 45 minuten.

Locatie: De sessies Reconnective healing en Reconnection vinden plaats bij Positivity, coaching & training  in Vortum-Mullem, Brabant (omgeving Nijmegen, Boxmeer, Cuijk, Venray, Gennep, Uden)

Tarieven: kijk hier.

Een behandeling is geen vervanging van een behandeling bij een dokter of arts.

Eric Pearl is de ontdekker Reconnection. Als chiropractor had Eric al twaalf jaar lang een zeer succesvolle praktijk tot hij op een dag van zijn patiënten te horen kreeg, dat ze zijn handen op hun lichaam voelden, terwijl hij ze niet fysiek had aangeraakt.

Al snel rapporteerden patiënten verbeteringen van verschillende ziektes en aandoeningen. Hij heeft een boek geschreven hierover “The Reconnection”.

 

De behandelingen zijn geen vervanging van dokter of arts, je blijft zelf verantwoordelijk voor je gezondheid.

Coach & coaching Boxmeer, Land van Cuijk, Venray, Uden

Interesse in een sessie?

Meer weten? Neem contact met mij op!

Resultaten

Ontvang dat wat je nodig hebt

Healing ontstaan daar waar jij het nodig hebt

Spiritele ontwikkeling

Je zet een stap in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling

Lichamelijke & geestelijke healing

Kom beter in balans  en voel je meer ontspannen

Ook een Reconnective Healing ervaren?

Voor de mogelijkheden, neem contact op!