Over

Positivity, coaching & training

Christa Verberkt

Ik ben Christa Verberkt-Tanke en het is mijn persoonlijke missie iets moois en bijzonders van het leven te maken! Binnen Positivity coaching & training en Leef je Bucketlist help ik anderen daar ook bij. Dit doe ik nu al zo’n 10 jaar.

Persoonlijke ontwikkeling heeft altijd al mijn interesse gehad; Waarom verschillen we allemaal zo van elkaar en hoe kan het dat het de ene persoon vaak tegen lijkt te zitten, terwijl de ander voor het geluk is geboren? En hoe kun je omgaan met angsten en onzekerheden? Uit eigen ervaring heb ik ondervonden dat je meer in de hand hebt dan je zelf denkt. Als coach help ik je graag je eigen pad te volgen en positiever in het leven te staan.

Vergroten van je levensgeluk

Jaren geleden heb ik een persoonlijke Bucketlist gemaakt (wensenlijst). Ik merkte hoe mijn persoonlijke Bucketlist mij hielp zinvoller te leven, uit mijn comfortzone te stappen en bijzondere ervaringen op te doen. En dat gaat niet zozeer om de avontuurlijke wensen waar de Bucketlist om bekend staat, maar juist de wensen die passen bij het groeien als mens; oude patronen loslaten, ontwikkelen binnen je werk, je contact met anderen en jezelf mogen zijn. Dat gun ik anderen ook.

Daarnaast geloof ik ook dat er meer in het leven is dan we met onze zintuigen kunnen waarnemen, healing sluit hier mooi bij aan. Dat is dan ook binnen Positivity terug te vinden.

Opleidingen & Ervaring

De afgelopen 10 jaar heb ik verschillende opleidingen afgerond:

 • NLP Coachingopleiding, NTI NLP in Limmen
 • NLP Trainersopleiding, NTI NLP in Limmen
 • Familieopstellingen, Bert Hellinger Instituut Groningen
 • Systemisch Coachen, Bert Hellinger Instituut Groningen
 • Systemisch Werken, NTI NLP in Limmen
 • NLP opleiding Practitioner, NTI NLP in Limmen
 • NLP opleiding Master, NTI NLP in Limmen
 • Opleiding tot Spiritueel Begeleider, ASPI Krommenie
 • Reconnective Healing & The Reconnection, Amsterdam
 • Reiki 1, 2, 3 cursus en Reiki Master, Hans Krabbenbos Enter
 • Transactionele Analyse, Corael de Bilt (korte cursus)
 • Enneagram, Corael de Bilt (korte cursus)

Daarnaast heb ik al meer dan 6 jaar ervaring als duizendpoot bij P&A Talentontwikkeling, een Trainingsbureau in Enschede.

Christa Verberkt
“Don’t dream you life, live your dreams”