Christa Verberkt

Welkom op de website van Positivity,

Ik ben Christa Verberkt-Tanke (34), getrouwd met Erik en moeder van 2 zoontjes, Liam en Jules. Ruim 10 jaar geleden heb ik mijn eigen bedrijf Positivity coaching & training en Leef je Bucketlist opgezet om anderen te helpen meer uit zichzelf en hun leven te halen.

Persoonlijke ontwikkeling heeft altijd al mijn interesse gehad; Waarom verschillen we allemaal zo van elkaar (en ook weer niet) en hoe kan het dat de ene persoon zich vaak blij en gelukkig voelt en succes heeft (soms ondanks de omstandigheden), terwijl anderen meer overleven dan leven?

Uit eigen ervaring heb ik ondervonden hoe je leven positief kan veranderen als je meer regie pakt over je leven, het vertrouwen in jezelf vergroot en keuzes maakt die dicht bij je liggen. Dat gaat echter niet vanzelf, althans niet bij mij, je hebt dikwijls over een aantal hobbels te gaan, soms hele wegopbrekingen helaas. Maar als je bereid bent de eerste stap te zetten kunnen er geweldige dingen ontstaan en blijkt het vaak een heel waardevol proces!

Als coach help ik je hier graag bij, om je eigen pad te volgen, blij te zijn met wie je bent en positiever in het leven te staan.

Vergroten van je levensgeluk

Coaching, NLP, Familieopstellingen en een aantal andere opleidingen hebben mij geholpen om veranderingen aan te brengen in mijn leven, mijn belemmerende patronen te onderzoeken en hier wat mee te doen. En je bent nooit uitgeleerd…

Daarnaast heb ik jaren geleden een persoonlijke Bucketlist gemaakt. Ik merk nog steeds hoe deze mij helpt zinvoller te leven. En dat gaat niet zozeer om de avontuurlijke wensen waar de Bucketlist om bekend staat, maar juist de wensen die passen bij het groeien als mens en bijzondere ervaringen op doen. Dat gun ik anderen ook.

Aansluitend geloof ik ook dat er meer in het leven is dan we met onze zintuigen kunnen waarnemen, healing sluit hier mooi bij aan. Dat is dan ook binnen Positivity terug te vinden via Reiki (cursussen) en Reconnective healing.

Van Twente naar Vortum-Mullem Brabant

Jarenlang heb ik mijn praktijk gehad in Twente, Borne. Echter, eind 2019 hebben we de Brabantse roots van mijn man weer opgezocht en zijn we naar Vortum-Mullem verhuisd. Daar hebben de garage omgebouwd tot een mooie praktijk.

Je bent er van harte welkom en ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Opleidingen & Ervaring

Hieronder nog wat informatie over mijn achtergrond.

De afgelopen 10 jaar heb ik verschillende opleidingen afgerond:

  • NLP Coachingopleiding en de NLP Trainersopleiding, NTI NLP in Limmen
  • Familieopstellingen opleiding & opleiding Systemisch Coachen, Bert Hellinger Instituut Groningen
  • Systemisch Werken, NTI NLP in Limmen
  • NLP opleiding Practitioner & Master, NTI NLP in Limmen
  • Opleiding tot Spiritueel Begeleider, ASPI Krommenie
  • Reconnective Healing& The Reconnection, Amsterdam
  • Reiki 1, 2, 3 cursus en Reiki Master, Hans Krabbenbos Enter
  • Klankschalen, Happynings Soundhealing Breda
  • Transactionele Analyse, Corael de Bilt (korte cursus)
  • Enneagram, Corael de Bilt (korte cursus)

Daarnaast heb ik al meer dan 7 jaar gewerkt als duizendpoot bij P&A Talentontwikkeling, een Trainingsbureau in Enschede.

Coaching , Brabant
“Don’t dream you life, live your dreams”