Christa Verberkt

Welkom op de website van Positivity, coaching & training,

Ik ben Christa Verberkt-Tanke, opgegroeid in het mooie Twente en een paar jaar geleden ben ik samen met mijn man Erik naar Brabant verhuisd, om zijn roots weer op te zoeken. Samen hebben we twee zoontjes Liam en Jules.

Ruim 14 jaar geleden heb ik mijn eigen bedrijf Positivity coaching & training en Leef je Bucketlist opgezet om anderen te helpen meer uit zichzelf en hun leven te halen.

Persoonlijke ontwikkeling heeft altijd al mijn interesse gehad; Waarom verschillen we allemaal zo van elkaar (en ook weer niet) en hoe kan het dat de ene persoon zich vaak blij en gelukkig voelt en succes heeft (soms ondanks de omstandigheden), terwijl anderen meer overleven dan leven?

Uit eigen ervaring heb ik ondervonden hoe je leven positief kan veranderen als je meer regie pakt over je leven, het vertrouwen in jezelf vergroot en keuzes maakt die dicht bij je liggen. Dat gaat echter niet vanzelf, althans niet bij mij, je hebt dikwijls over een aantal hobbels te gaan, soms hele wegopbrekingen helaas. Maar als je bereid bent de eerste stap te zetten kunnen er geweldige dingen ontstaan en blijkt het vaak een heel waardevol proces!

Als coach help ik je hier graag bij, om je eigen pad te volgen, blij te zijn met wie je bent en positiever in het leven te staan.

Vergroten van je levensgeluk

Coaching, NLP (Neuro Lingu├»stisch Programmeren), Systemisch Werken, Familieopstellingen en een aantal andere opleidingen hebben mij geholpen om veranderingen aan te brengen in mijn leven, mijn belemmerende patronen te onderzoeken en hier wat mee te doen. En je bent nooit uitgeleerd…

Aansluitend geloof ik ook dat er meer in het leven is dan we met onze zintuigen kunnen waarnemen, o.a. healing sluit hier mooi bij aan. Dat is dan ook binnen Positivity terug te vinden via Reiki (cursussen) en Klankschalensessies.

Van Twente naar Vortum-Mullem Brabant

Jarenlang heb ik mijn praktijk gehad in Twente, Borne. Echter, eind 2019 hebben we de Brabantse roots van mijn man weer opgezocht en zijn we naar Vortum-Mullem (nabij Boxmeer, Land van Cuijk) verhuisd. Daar is Positivity coaching & training ook gevestigd.

Opleidingen & Ervaring

De afgelopen 15 jaar heb ik verschillende opleidingen afgerond:

 • NLP Coachingopleiding, NTI NLP in Limmen
 • NLP Trainersopleiding, NTI NLP in Limmen
 • Opleiding Familieopstellingen, Bert Hellinger Instituut Groningen
 • Opleiding Systemisch Coachen, Bert Hellinger Instituut Groningen
 • Algemene Psychologie, NTI
 • Systemisch Werken, NTI NLP in Limmen
 • NLP opleiding Practitioner & Master, NTI NLP in Limmen
 • Opleiding tot Spiritueel Begeleider, ASPI in Krommenie
 • Reconnective Healing & The Reconnection in Amsterdam
 • Reiki 1, 2, 3 cursus en Reiki Master, Hans Krabbenbos in Enter
 • Klankschalen, Happynings Soundhealing in Breda
 • Transactionele Analyse, Corael in de Bilt (korte cursus)
 • Enneagram, Corael in de Bilt (korte cursus)
 • EMDR, Nem Academy in Breda

Ik ben erkend als CAT Therapeut, kijk hier voor meer informatie.

Daarnaast heb ik al meer dan 7 jaar gewerkt als duizendpoot bij P&A Talentontwikkeling, een Trainingsbureau in Enschede/Zwolle.

Kennismaken?

Wil je eens vrijblijvend kennismaken?

Neem dan contact met me op om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Je bent er van harte welkom en ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

 

De meest recente foto’s zijn gemaakt door Toetie fotografie; www.toetiefotografie.nl

Kennismaken of meer weten?