Over

Positivity, coaching & training

Christa Verberkt

Ik ben Christa Verberkt-Tanke en het is mijn persoonlijke missie iets moois en bijzonders van het leven te maken. Binnen Positivity coaching & training en Leef je Bucketlist help ik anderen daar ook bij. Dit doe ik nu al zo’n 10 jaar.

Persoonlijke ontwikkeling heeft altijd al mijn interesse gehad; Waarom verschillen we allemaal zo van elkaar en hoe kan het dat de ene persoon zich vaak blij en gelukkig voelt (soms ondanks de omstandigheden), terwijl anderen meer overleven dan leven?

Uit eigen ervaring heb ik ondervonden hoe je leven kan veranderen als je meer eigen regie pakt en keuzes maakt die dicht bij je liggen. Dat gaat echter niet vanzelf, althans niet bij mij, je hebt dan over een aantal hobbels te gaan (soms hele wegopbrekingen) en oude patronen te doorbreken.

Als coach help ik je hier graag bij, om je eigen pad te volgen, blij te zijn met wie je bent en positiever in het leven te staan.

Vergroten van je levensgeluk

Persoonlijke coaching, Neuro Linquistisch Programmeren, Familieopstellingen en een aantal andere opleidingen hebben mij geholpen om e.e.a te veranderen, mijn onzekerheden onder ogen te zien en hier wat mee te doen. En ook ik ben nog lang niet uitgeleerd….

Daarnaast heb ik jaren geleden een persoonlijke Bucketlist gemaakt. Ik merk nog steeds hoe deze mij helpt zinvoller te leven. En dat gaat niet zozeer om de avontuurlijke wensen waar de Bucketlist om bekend staat, maar juist de wensen die passen bij het groeien als mens en bijzondere ervaringen op doen. Dat gun ik anderen ook.

Aansluitend geloof ik ook dat er meer in het leven is dan we met onze zintuigen kunnen waarnemen, healing sluit hier mooi bij aan. Dat is dan ook binnen Positivity terug te vinden via Reiki en Reconnective healing.

Van Twente naar Vortum-Mullem Brabant

Jarenlang heb ik mijn praktijk gehad in Twente, Borne. Echter eind 2019 hebben we de roots van mijn man weer opgezocht en zijn we samen met onze pasgeboren zoon Liam naar Vortum Mullem verhuisd. De verbouwing van de nieuwe Positivity ruimte is nog in volle gang, maar vanaf 1 september 2020 is het klaar en zal ik daar de praktijk verder voortzetten.

In de tussentijd is het mogelijk om de coachtrajecten wandelend te doen en op aanvraag werk ik ook nog in Twente.

Opleidingen & Ervaring

De afgelopen 10 jaar heb ik verschillende opleidingen afgerond:

 • NLP Coachingopleiding, NTI NLP in Limmen
 • NLP Trainersopleiding, NTI NLP in Limmen
 • Familieopstellingen, Bert Hellinger Instituut Groningen
 • Systemisch Coachen, Bert Hellinger Instituut Groningen
 • Systemisch Werken, NTI NLP in Limmen
 • NLP opleiding Practitioner, NTI NLP in Limmen
 • NLP opleiding Master, NTI NLP in Limmen
 • Opleiding tot Spiritueel Begeleider, ASPI Krommenie
 • Reconnective Healing & The Reconnection, Amsterdam
 • Reiki 1, 2, 3 cursus en Reiki Master, Hans Krabbenbos Enter
 • Transactionele Analyse, Corael de Bilt (korte cursus)
 • Enneagram, Corael de Bilt (korte cursus)

Daarnaast heb ik al meer dan 7 jaar gewerkt als duizendpoot bij P&A Talentontwikkeling, een Trainingsbureau in Enschede.

Christa Verberkt
“Don’t dream you life, live your dreams”