27 jun

Klankschalensessie

IMG_20211222_101729-min

Klankschalensessie

Ervaar de krachtige en ontspannende werking van klankschalen…

Het idee dat klank en geluid gezond is voor lichaam en geest bestaat al heel lang. Instrumenten als een trommel of klankschaal worden al duizenden jaren in de hele wereld gebruikt. Met als doel lichaam & geest die uit evenwicht zijn, terug in balans te brengen.

Je lichaam bestaat voor circa 70% uit water. Door het aanslaan van klankschalen die trilling geven, wordt het water in je in beweging gezet. Net als wanneer je een steentje in het water gooit en er golfjes ontstaan. Hierdoor kunnen stress, emoties en andere blokkades loskomen.

Tijdens de sessie lig je op de behandeltafel/matje op de grond. Met handgemaakte Nepalese klankschalen en diverse sjamanistische instrumenten zoals een regenpijp en Koshi windgongs worden jouw emoties en spanningen losgetrild.

Klankschalen hebben een diep reinigende werking op de chakra’s, de belangrijkste energiecentra in het lichaam. Het doel van een klanksessie is tot rust te komen en spanningen los te laten. Het wordt als heel ontspannend en rustgevend ervaren, en tegelijktijdig ook energiegevend. De sessie wordt aangevuld met een geleide meditatie.

Meer weten over de klankschalensessie? Kijk hier

.

Tarieven

De kosten voor deze klankschalensessie zijn € 24,- dit is inclusief thee en iets lekkers.

Strippenkaart voor 5 sessie: € 99,- (is 19,80 per keer)

Tijden

Deze sessie duurt inclusief introductie en thee van 17.00 uur tot 18.15 uur

Locatie 

Praktijk Positivity: Pastoor Sweensstraat 7, Vortum Mullem

De klankschalensessie vindt plaats in regio Land van Cuijk, plaatsen in de omgeving van Vortum-Mullem zijn o.a. Boxmeer, Nijmegen, Gennep, Venlo, Venray en Uden.

Schikt deze datum niet, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Meld je hieronder aan! 

Aanmelden

Aanmelden

Locatie

Positivity, Vortum-Mullem (Brabant)

Details

Datum:
27 juni 2024