3 jun

Jaartraining Levensgeluk

Coaching Levensgeluk, Brabant

Haal meer uit jezelf en jouw leven!

Wil jij jezelf beter leren kennen? Blij(er) zijn met wie je bent? Met een positievere mindset door het leven gaan en jouw levensgeluk vergroten?

Dan is de Jaartraining (Jaargroep) Levensgeluk iets voor jou!

We gaan een jaar lang met elkaar op pad en ontmoeten elkaar 8 keer gedurende een jaar. Tijdens de Jaargroep staan de 10 Positivity uitgangspunten voor het vergroten van je levensgeluk centraal, daarnaast komen thema’s als NLP, Opstellingen, Overtuigingen, Waardensessie en een Talentenanalyse aan bod.

Tijdens de eerste sessie formuleer je jouw persoonlijke jaardoel.

Deze Jaartraining is een mooie en bijzondere manier om inzichten te krijgen in wie je bent, positieve veranderingen aan te brengen in je leven en ervaringen te delen met je mede-jaargroepgenoten. Met als doel aan het einde van het jaar meer Levensgeluk te ervaren!

Kijk hier voor het totale programma en alle informatie.

Geef je nu op voor deze Jaargroep!

Tarieven

De kosten voor het jaartraject Levensgeluk á 8 bijeenkomsten zijn € 325,- incl btw, dit is inclusief hand-out van de behandelde theorieën, koffie, thee en lekkers.

Gaat deze factuur via de werkgever dan is het tarief € 355,- excl. btw

Tijden:

Tijden 9.00 tot +/- 11.15 uur. Indien gewenst kan dit ook op een middag/andere dag. Data worden na eerste sessie in overleg bepaald.

Wil je graag meedoen maar schikt de datum/tijdstip niet? Neem dan even contact op.

Meld je hieronder aan!

Aanmelden

Aanmelden

Locatie

Positivity, Vortum-Mullem (Brabant)

Details

Datum:
3 juni 2024